13 Kasım 2010 Cumartesi

SLAYT PONPONLU YÜN EV ÇİZMESİ 25 TL


HARİKA BAYAN ÇANTALARI 10 TL

FERHAT BAYAN SATEN ÇANTA




FERHAT BAYAN ÇANTA




PASHİMİNA BAYAN ŞAL 13 TL

ÇEŞİTLİ RENKLERİ MEVCUT

HARİKA DORE ÇANTA SETİ 29.90 TL




TAŞLI BAYAN ŞAPKALARI 20 TL


BU GÜZEL TAKIM 30 TL


SUYUTTİ KAŞKOL BERE TAKIMI

BU GÜZEL TAKIM SADECE 25 TL

 KİTTİ GARSON BOY ÜÇLÜ TAKIM



BLOĞUMA HOŞGELDİNİZ :)

Yeni bloğuma hoş geldiniz

Bu bloğu oluşturma nedenim sizinle güzel paylaşımlarda bulunmak İç Giyim ve Kozmetik satışıda yapacağım ve beğenip alacağınızı umuyorum...

12 Kasım 2010 Cuma

FERHAT İÇ GİYİM ÜCRETSİZ ÜYELİK FIRSATI




FERHAT MARKETİNG'DE ÜCRETSİZ ÜYELİK FIRSATI

Referans Müşteri Adınız : LEYLA SAĞLAM

Referans Müşteri Numaranız: 2654 

http://www.ferhatmarketing.com/tr/NewUser.aspx







ÜYELİK İŞLEMLERİ
1:ÜYELİK AVANTAJLARI NELERDİR ?
    Ferhatmarketing; Üyelik sistemi ile çalışan güvenilir ve kazançlı bir alışveriş sistemidir.FMS'de yapılan yeniliklerden, kampanyalardan, yeni ürünlerden öncelikle üyeler habedar edilir.
    FMS'ye üye olduğunuzda üyelik primi, sıcak satış pirimi, ekip cirosu primi, ve liderlik siparişlerinden kazanç elde ederken size özel düzenlenen kampanyalardan yararlanarak, birbirinden güzel, kaliteli ve seçkin markaların 10.000 aşkın ürün gamı ile satışını gerçekleştirmek güvenilir ve risksiz bir alışveriş yapabilmenin keyfini çıkartacakasınız  Keyifli ve güvenilir alışveriş için yapmanız gereken tek şey FMS sistemine üye olmaktır.
 2: NASIL ÜYE OLABİLİRİM ?
   Başvuru sırasında ID ( referans müşteri )  numarasını belirtme zorunluluğu bulunmaktadır. Referans müşteri numarası olmadan sisteme üyeliğinzi gerçekleştirlemez. Üyelik kaydınızı başarı ile gerçekleştirebilmek için sizi sisteme davet eden üyenin fererans numarasını öğrenerek Müşteri Numarası yazan kısmına  ID ( REFERANS ) numarasını yazınız. Size sisteme davet eden herhengi biri yoksa Müşteri Numarası yazan kısmına 1 Kodunu yazınız böylelikle sistem sizi otomatik olarak herhangi bir üyenin altına atayacaktır..

3: ÜYELİK ŞARTLARI NELERDİR ?
   FMS siz değerli iş ortaklarımıza üyelik için iki seçenek sunmuştur;
a: Standart paket; Sizin ihtiyaçlarınız ve satışlarınız için, üyeliğiniz de dahil olmak üzere 50 Türk Lirası havale ederek yada kredi kartı ile ödeyerek bu pakete sahip olabilrisiniz. Bu pakette ihtiyaç duyduğunuz ürünlerin siparişlerini  verebilir sıcak satışa ve alt üyeliklerinizi oluşturmaya başlayabilrisiniz.
   Ödemiş olduğunuz 50 Türk Lirası'nın 30 TL'si üyelik primi olarak sizi sisteme dahil eden üstlerinize dağıtılır ve sizin seçeceğiniz en az 20 Türk Lirası değerinde ürün alımı ile sisteme dahil olabilirsiniz Aynı zamanda dilerseniz 20 TL ile sınırlı kalmayıp daha fazla sipariş verebilirsiniz.
Örneklede Açıklayacak olursak;
   Diyelimki X üye sisteme standart paket ile üye olmak istiyor 50 TL'den kalan 20 TL ile kendi belirlediği ürünlerden sipariş vererek;  üye dilerse 20 TL ile sınırlı kalmayıp daha fazla alışveriş yapabilir. Kısacası 30 TL üye primleri + vermiş olduğunuz siparişlerin toplamı = Genel toplamda çıkan miktarı hesaba havale yaparak  yada kredi kartı ile ödeyerek ürünlere sahip olabilir, üyeliğiniz ise aktif hale gelir.
 b:Dinamik Paket: www.ferhatmarketing.com adresinde görmüş olduğunuz ürünlerden en az 100 TL'lik sipariş vermek kaydıyla kendinizi sisteme dahil edebilirsiniz. Sisteme dahil olmakla birlikte üyelik için hiçbir bedel ödemeden, FMS şirketi  bünyesinden karşılanacak olan 30 TL'lik üyelik prim kademelere göre dağılır.
c:Ücretsiz Üyelik Paketi:Kişi sisteme hiçbir ücret ödemeden dahil olur. Üyeliği hemen onaylanır ve ekibini oluşturmaya başlar
d:10 TL'lik Katalog Paketi: Üye 5 TL katalog bedeli + 5 TL kargo bedeli olmak üzere toplam 10 TL ödeyerek sisteme kaydını gerçekleştirir.
4: ŞİPARİŞ İŞLEMLERİ
    Sitemizden sipariş vermek bir kaç basit işlemlerden ibarettir. Satın almak istediğiniz ürünleri alışveriş sepetinize  ekler fatura bilgilerinizi, teslimat adresini doldurarak ödeme seçeneğinizi belirleyip siparişinizi oluşturabilirsiniz.
 * Ürünlerinizin size  zamanında ulaşması için sizden istenilen bilgileri tam ve eksiksiz doldurunuz. 
Siparişlerinizi oluşturuken tercih etmiş olduğunuz ödeme seçeneği müşteri temsilcimiz tarafından onay alındıktan sonra hazırlanma sürecine girer.
* Havale ve PTT hesabı ile vereceğiniz siparişlerde ürünlerin size ulaşması için toplam bedelin hesaba yansıması gerekmektedir.
* Kredi kartı ile verilen siparişlerde ilgili bankanızın güvenlik biriminin her adımda onay alınır.
  Siparişlerinizin güvenlik ve ödeme onayının alınmasının ardından en geç bir iş günü sonra kargoya verilecektir. Kargoya teslim edilen ürünlerinizi size ulaşması bulunmuş olduğunuz ilin uzaklığına ve ya yakınlığına bağlı olarak 1 ile 3 iş günü arasında değişmektedir.
Resmi tatil ve Dini bayramlarda siparişlerinizin ödemesinin onaylanması durumunda takip eden ilk iş günü alınmış sayılır.